• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Verzenden

Verzendkosten

Nederland: bestellingen met een bestelbedrag van € 49, = en hoger worden GRATIS verzonden. De verzendkosten voor bestellingen beneden € 49, = zijn binnen Nederland € 3,75.

Je kunt je bestelling ook "onder rembours" laten bezorgen. Je betaalt dan aan de postbode wanneer die je nieuwe onderoed komt bengen. Dit kan overigens alleen in Nederland. Het tarief voor de rembours-service is € 18,35.

Belgie, Duitsland, Luxemburg: tot een bestelbedrag van €49,= zijn de verzendkosten €4,95. Voor bestellingen boven de €49,= is de verzending GRATIS.

Rest van de wereld: tot een bestelbedrag van €89,= zijn de verzendkosten €8,75. Voor bestellingen boven de €89,= is de verzending GRATIS.

Verzendmethode

PostNL

Wij verzenden via PostNL als 'brievenbuspakje' of 'pakket' (beide met Track&Trace), afhankelijk van de grootte van je bestelling. 
Het 'brievenbuspakje' wordt gewoon door de postbode in je brievenbus gedaan. Een 'pakket' wordt aan de deur aangeboden en er moet voor ontvangst getekend worden. PostNL bezorgt op maandag t/m zaterdag, soms ook 's avonds. Als het pakket niet kan worden afgeleverd ontvang je een afhaalbericht zodat jij je zending op het PostNL-Punt of postagentschap bij jou in de buurt kunt ophalen.

Als de zending niet wordt opgehaald en bij ons terugkomt, ontvang je van ons een e-mail waarin wij vragen wanneer jij je pakket in ontvangst wilt nemen.
Indien de zending opnieuw door ons moet worden verzonden, berekenen wij de extra verzendkosten die vooraf moeten worden voldaan.

Rembours

Binnen Nederland verzenden wij ook 'onder rembours' (=betalen aan de postbode).

Je betaalt dan pas op het moment dat de bestelling op het afleveradres wordt aangeboden of bij afhalen bij het postagentschap.

Deze verzendwijze wordt vaak gebruikt voor bestellingen die telefonisch, per post of per email aan ons worden doorgeven. Hiervoor behoeft géén account te worden aangemaakt. Voor de verzending hebben wij alléén je naam en adresgegevens nodig. Deze gegevens worden door ons uiterst vertrouwelijk behandeld en nimmer aan derden verstrekt.

Het tarief voor de rembours-service is € 18,35. 

Levertijden

Alles wat je voor 22.00 uur bestelt en betaalt, heb je de volgende dag in huis!