• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Verzenden

Verzendkosten

Nederland: bestellingen met een bestelbedrag vanaf € 49, = worden GRATIS verzonden. De verzendkosten voor bestellingen tot € 49, = zijn binnen Nederland € 3,75.

Belgie, Duitsland, Luxemburg: tot een bestelbedrag van € 49,= zijn de verzendkosten €4,95. Voor bestellingen vanaf € 49,= is de verzending GRATIS.

Rest van de wereld: tot een bestelbedrag van € 89,= zijn de verzendkosten €8,75. Voor bestellingen boven de € 89,= is de verzending GRATIS.

Verzendmethode

PostNL

Wij verzenden via PostNL als 'brievenbuspakje' of 'pakket' (beide met Track&Trace), afhankelijk van de grootte van je bestelling. 
Het 'brievenbuspakje' wordt gewoon door de postbode in je brievenbus gedaan. Een 'pakket' wordt aan de deur aangeboden en er moet voor ontvangst getekend worden. PostNL bezorgt op maandag t/m zaterdag, soms ook 's avonds. Als het pakket niet kan worden afgeleverd ontvang je een afhaalbericht zodat jij je zending op het PostNL-Punt of postagentschap bij jou in de buurt kunt ophalen.

Als de zending niet wordt opgehaald en bij ons terugkomt, ontvang je van ons een e-mail waarin wij vragen wanneer jij je pakket in ontvangst wilt nemen.
Indien de zending opnieuw door ons moet worden verzonden, berekenen wij de extra verzendkosten die vooraf moeten worden voldaan.