• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Verzending & levertermijn

Verzendmethode

Wij verzenden via PostNL als 'pakket' (uiteraard met Track&Trace). Nee, niet langer per  'brievenbuspakje' omdat deze zendingen steeds vaker de bedoelde eindbestemming niet bereiken. Een 'pakket' wordt aan de deur aangeboden en er moet voor ontvangst getekend worden. PostNL bezorgt op maandag t/m zaterdag, soms ook 's avonds. Als het pakket niet kan worden afgeleverd ontvang je een afhaalbericht zodat jij je zending op het PostNL-Punt of postagentschap bij jou in de buurt kunt ophalen.

Als de zending niet wordt opgehaald en bij ons terugkomt, ontvang je van ons een e-mail waarin wij vragen wanneer jij je pakket in ontvangst wilt nemen. Indien de zending opnieuw door ons moet worden verzonden, berekenen wij de extra verzendkosten die vooraf moeten worden voldaan.

Verzendkosten

Nederland: bestellingen met een bestelbedrag vanaf € 49, = worden GRATIS verzonden. De verzendkosten voor bestellingen tot € 49, = zijn binnen Nederland € 3,90.

Belgie, Duitsland, Luxemburg: tot een bestelbedrag van € 69,= zijn de verzendkosten € 4,90. Voor bestellingen vanaf € 69,= is de verzending GRATIS.

Bulgarije, Estland, Finland, Hongarije, Ierland, Letland, Madeira, Polen, Roemenië, Slovenië, Tsjechië: tot een bestelbedrag van € 89,= zijn de verzendkosten € 8,90. Voor bestellingen vanaf € 89,= is de verzending GRATIS.

Albanië, Andorra, Bosnië-Herzegovina, Cyprus, Faeröer Eilanden, Gibraltar, Griekenland, Groenland, IJsland, Kosovo, Kroatië, Liechtenstein, Macedonië, Malta, Moldavië, Montenegro, Noorwegen, Oekraïne, San Marino, Servië, Turkije, Vaticaanstad, Wit-Rusland, Zweden en Zwitserland: tot een bestelbedrag van € 99,= zijn de verzendkosten € 9,90. Voor bestellingen vanaf € 99,= is de verzending GRATIS.

Rest van de wereld: tot een bestelbedrag van € 129,= zijn de verzendkosten € 19,90. Voor bestellingen boven de € 129,= is de verzending GRATIS.

Levertermijn

Levering Nederland
Als je je bestelling op werkdagen vóór 22:00 uur hebt geplaatst en betaald, wordt deze ingepakt in onze multifunctionele verpakking en meegegeven aan PostNL. Binnen 2 werkdagen kun je dan je bestelling verwachten, thuis, op een vooraf opgegeven leveradres of op een afhaallocatie. 

Als een artikel tijdelijk uitverkocht is, wordt dit binnen enkele dagen nagezonden. Om onze voorraad steeds goed op peil te houden bestellen wij zo snel mogelijk bij, dus de verwachting is dat dit maximaal 3 werkdagen zal gaan duren.

Levering Belgie, Duitsland, Luxemburg
Als je je bestelling op werkdagen vóór 22:00 uur hebt geplaatst en betaald, wordt deze ingepakt in onze multifunctionele verpakking en meegegeven aan PostNL. Je bestelling kun je verwachten, thuis of op een vooraf opgegeven leveradres binnen 2-3 dagen*. Als een artikel tijdelijk uitverkocht is, wordt dit binnen enkele dagen nagezonden. Om onze voorraad steeds goed op peil te houden, bestellen wij zo snel mogelijk bij. De extra bezorgtijd is circa 3 werkdagen.

Levering Overige landen
Als je je bestelling op werkdagen vóór 22:00 uur hebt geplaatst en betaald, wordt deze ingepakt in onze multifunctionele verpakking en meegegeven aan PostNL. Je bestelling kun je verwachten, thuis of op een vooraf opgegeven leveradres binnen 5-40 dagen*. Als een artikel tijdelijk uitverkocht is, wordt dit binnen enkele dagen nagezonden. Om onze voorraad steeds goed op peil te houden, bestellen wij zo snel mogelijk bij. De extra bezorgtijd is circa 3 werkdagen.

*e.e.a. onder voorbehoud door overmacht etc.