• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Betaalmogelijkheden

De man houdt van snel maar beslist veilig betalen.

Dus kun je bij ons kiezen uit een breed scala van betaalmogelijkheden: van IDEAL tot alle grote creditcards én 'Betaal Na Ontvangst' ;

 • IDEAL
 • PayPal
 • Maestro
 • Bankoverschrijving
 • MasterCard
 • VISA
 • Bancontact/Mister Cash
 • Betaal na ontvangst (+ € 1,50 incl. BTW plus 3% excl. BTW van het totaalbedrag incl. BTW en verzendkosten)

Tothem Underwear for Men streeft er naar om klanten van een optimale mix van betaalmethoden te voorzien. Onze partner voor het afhandelen van betalingen is MultiSafepay (www.multisafepay.com).

Betrouwbaarheid is bij online transacties het belangrijkste aspect. Met dit gegeven als uitgangspunt gebruikt MultiSafepay de modernste beveiliging- en versleutelgereedschappen. Zo word je beschermd tegen online fraude. In de praktijk is daardoor een online aankoop per creditcard statistisch gezien veiliger dan kopen in een winkel, per telefoon of per fax. Binnen de de MultiSafepay betaalomgeving staat aangegeven dat je betaalt aan Tothem Underwear for Men. Tothem-underwear.com is een onderdeel van Tothem Underwear for Men.


Als je internetbankieren van ABN AMRO, ASN Bank, Triodos Bank, Van Lanschot, Knab, ING, Rabobank, Regiobank, Bunq, of SNS Bank hebt kun je direct gebruik maken van iDEAL, je hoeft je hiervoor niet aan te melden.

iDEAL biedt een aantal voordelen ten opzichte van andere betaalmethoden:

 • iDEAL is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd, veilig en gemakkelijk
 • iDEAL wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken
 • Betalen met iDEAL kan direct. Je hoeft geen account aan te maken of je te registeren
 • Met iDEAL hou je constant controle en overzicht op je betaling, de iDEAL betaling wordt meteen verwerkt en zichtbaar in je eigen rekeningoverzicht.

Hoe werkt iDEAL?
Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven dat je met iDEAL wilt betalen. Vervolgens word je doorgeleid naar je eigen bank waar de betaalopdracht voor je klaar staat. Daarna vraagt jouw bank om een aantal gegevens in te vullen en autoriseer je de betaling. Het bedrag wordt direct van jouw betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling betaald is. Vervolgens kunnen wij direct overgaan tot verzending van jouw bestelde product(en).


Indien je houder bent van een PayPal-account kun je direct online betalingen overboeken naar ons PayPal-account. Je betaling wordt vervolgens online geautoriseerd, zodat je direct weet of de betaling wel of niet wordt goedgekeurd.

Heb je nog geen PayPal-account? Dan moet je jezelf eerst registreren op www.paypal.nl.

Bij gebruik van deze betaalmethode betaal je pas ná ontvangst van de bestelde producten. Bij het opgeven van je bestelling en deze betaalmogelijkheid wordt aan je gevraagd enkele gegevens in te vullen waarmee direct wordt gecontroleerd of je hiervoor in aanmerking komt. Zodra je bestelling door ons verstuurd wordt, krijg je een betaalverzoek om binnen 14 dagen te betalen.
Let op: aan deze betaalmogelijkheid zijn kosten verbonden die wij bij je in rekening brengen; per bestelling € 1,50 incl. BTW, plus 3% excl. BTW van het totaalbedrag incl. BTW en verzendkosten.

 
Via ons betalingsplatform kun je in een veilige omgeving betalen met je Visa of MasterCard creditcard. De meest eenvoudige manier van online shoppen: gemakkelijk, snel en betrouwbaar. Wanneer je ervoor kiest om met de creditcard te betalen vragen we je om de volgende gegevens in te voeren:

 • Creditcardnummer
 • Vervaldatum (maand / jaartal)
 • CVC-code (verificatiecode)
 • Kaarthouder naam

Zodra deze informatie is ingevoerd klik je op de knop "Versturen" en vervolgens wordt jouw bestelling doorgegeven aan ons systeem. Je zult zowel een bevestiging zien van jouw bestelling op onze website als een email ontvangen waarin jouw bestelling bevestigd wordt. 

Alleen de bank heeft toegang tot je creditcardgegevens, er wordt niets opgeslagen op de site van tothem-underwear.com. Tijdens de transactie controleert Multisafepay het kaartnummer, de verificatiecode en het adres. Wij krijgen vervolgens van Multisafepay een elektronisch bericht of de bestelling kan worden uitgevoerd. Vervolgens kunnen wij direct overgaan tot verzending van jouw bestelde product(en).

Bank overschrijving

Met een bankoverschrijving maak je geld over van de ene bankrekening naar de andere. Je stort geld op de rekening van de begunstigde. In België is de bankoverschrijving het meest gebruikte betaalmiddel. De verwerkingstijd is circa 3 werkdagen.

Bancontact

Voor onze Belgische klanten is Bancontact/Mr. Cash de meest veilige en betrouwbare betaalmethode. Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash/Bancontact eenvoudig online betalingen verrichten.

Alle gegevens worden vanzelfsprekend door ons vertrouwelijk behandeld via een beveiligde verbinding (zie https:// in de adresbalk van je browser).