Het beste mannen ondergoed

0 items: € 0,00

 


Mannen ondergoed

   

Retourneren en omruilpolicy

RETOURNEREN

U kunt een artikel, om welke reden dan ook, terugsturen binnen 14 dagen na afleveringsdatum. Uit hygiënisch oogpunt kunnen strings, jockstraps en/of stringbody's niet worden geruild of geretourneerd. Ook aanbieding- en uitverkoopartikelen worden niet geruild of geretourneerd.
Wij verzoeken u uw retourzending vooraf per e-mail aan ons door te geven. Voor de zekerheid kunt u uw retourzending  “aangetekend” verzenden. De kosten van de retourzending komen geheel voor uw eigen rekening. Alleen retourzendingen die door ons worden ontvangen, worden in behandeling genomen.
Het artikel mag beslist niet gedragen zijn en in de originele verpakking. Uit hygiënisch oogpunt is het passen alleen toegestaan als dit gebeurt over het eigen ondergoed. Bij afwijkingen op deze regel wordt het artikel door ons niet teruggenomen.  Wij zullen het door ons geweigerde artikel retourneren, waarvan wij onmiddellijk bericht zenden. Omdat ook retourzendingen voor risico van de afzender worden vervoerd, raden wij u aan deze 'Aangetekend' te verzenden. Deze verzendkosten komen geheel voor uw eigen rekening.

Hiervan ontvangt u onmiddellijk bericht en informatie over het aan u terugsturen van het geweigerde artikel. Binnen 14 dagen na ontvangst van het retourartikel dat door ons gecontroleerd en geaccepteerd is, wordt dit aan u terugbetaald. (Zie voor uitgebreide informatie Artikel 8 van de Algemene Voorwaarden.). Stuurt u ook een copie mee van de leveringsfactuur.
Retour adres:
Tothem Underwear
Kantershof 147
NL - 1104 GH   AMSTERDAM

 

OMRUILEN

Wilt u een artikel omruilen, dan kan dat binnen 14 dagen na afleveringsdatum. Uit hygiënisch oogpunt kunnen strings, jockstraps en/of stringbody's niet worden geruild of geretourneerd. Ook aanbieding- en uitverkoopartikelen worden niet geruild of geretourneerd.
Het om te ruilen artikel mag beslist niet gedragen zijn en in de originele verpakking. Uit hygiënisch oogpunt is het passen alleen toegestaan als dit gebeurt over het eigen ondergoed. Bij afwijkingen op deze regel wordt het artikel door ons niet omgeruild. Wij zullen het door ons geweigerde artikel retourneren, waarvan wij onmiddellijk bericht zenden. Omdat ook ruilzendingen voor risico van de afzender worden vervoerd, raden wij u aan deze 'Aangetekend' te verzenden. Deze verzendkosten komen geheel voor uw eigen rekening. Alleen ruilzendingen die door ons worden ontvangen, worden in behandeling genomen.

Bij het omruilen worden prijsverschillen verrekend. Wilt u ook een copie van de leveringsfactuur meesturen.
Uw ruilzending kunt u sturen aan:
Tothem Underwear
Kantershof 147
NL - 1104 GH  AMSTERDAM

Design and Maintenance: Kairoos Producties