Het beste mannen ondergoed

0 items: € 0,00

 


Mannen ondergoed

   

Bestel Route en Kassa


In de webshop kunt u uw keuze maken door op het product te 'klikken'.

Hierdoor worden de productgegevens met foto getoond. Onderaan de pagina kunt u de maat opgeven door te 'klikken' op een balkje.
Hierna geeft u het gewenste aantal in en 'klikt' u op "In winkelwagen".
Hierna kunt doorgaan met winkelen of uw bestelling afrekenen.

Zodra u wilt afrekenen komt u in: (1e) Checkout Method.
Hier vinkt u aan of u een éénmalige bestelling doet of dat u zich als vaste klant wilt inschrijven.

Hierna komt in: (2e) Betaalgegevens.
Om de bestelling te kunnen verzenden hebben wij uw naam en adresgegevens nodig die u hier invult. Als de bestelling op een ander adres moet worden bezorgd kunt u dit hier aangeven.

Vervolgens: (3e) Verzendgegevens en (4e) Verzendwijze.
Voor elke bestelling vragen wij slechts een gedeelte van de verzendkosten. Als uw bestelbedrag hoger is dan € 85,= wordt uw bestelling gratis verzonden; hier vinkt u dus "gratis verzending" aan.

Hierna komt u bij: (5e) Betalingsgevens.
U kunt veilig betalen via iDeal, MisterCash, Giropay, Visa en Mastercard. Als u uw bestelling liever aan de postbode betaalt bij aflevering, vinkt u "onder rembours" aan. Dit is alleen mogelijk binnen Nederland. Het PostNL tarief voor de rembours-service is € 18,35.

Bij (6e) Controleer uw bestelling ziet u een overzicht van de bestelling met de bestelde artikelen, uw naam- en adresgegevens en betaalgegevens. Om de bestelling af te ronden verzoeken wij u akkoord te gaan met de "Algemene Voorwaarden" door deze aan te vinken.

Hierna 'klikt' u PLAATS BESTELLING aan en volgt u verder de aanwijzingen.

Zodra uw bestelling bij ons binnenkomt, zullen wij deze controleren. Uw bestelling wordt verzonden zodra ook de betaling is ontvangen. Remboursbestellingen kunnen meteen in behandeling worden genomen. Wij verzenden via Post.NL soms ook met UPS.

Wij danken u voor uw bestelling die wij met de grootste zorgvuldigheid zullen uitvoeren.

Heeft u vragen of heeft u hulp nodig bij het plaatsen van een bestelling kunt u ons bellen, wij helpen u graag!  Ons telefoon nummer is 020 - 623 06 41.

 

Design and Maintenance: Kairoos Producties